Valentino Valentina Oud Assoluto parfumska voda za ženske

Blagovna znamka: Valentino

Različice Valentino Valentina Oud Assoluto

Gor

Opis parfuma Valentino Valentina Oud Assoluto

Ocena

Videz stekleničke

Trajanje vonja

Intenziteta

Splošni vtis

Sestavine

Zgornje note

cvet pomarančevca, kardamom

Bazne note

usnje, vrtnica, agarovina

Srčne note

vanilija, žafran, lesne note

Parfumska voda za ženske Valentino Valentina Oud Assoluto z izrazitim karakterom vrtnice – to je toplo začinjena esenca, ki poudarja staro lepoto in prinaša zelo opojno esencialno doživetje. Dišava številnih obrazov, ki se osredotoča na najgloblje vohalne čute. Uživajte v aromatični neodvisnosti.

Valentino Valentina Oud Assoluto je parfumska voda za ženske, ki jo dopolnjujeta vanilija in vrtnica. To sta dve izraziti sestavini, s katerim izgubite občutek za čas in družbo okoli sebe. Znebite se skrbi in predajte se ljubeznivim tonom, ki imajo kaj ponuditi. Uživajte v dišečem božanju lastne duše.

Črna steklenička parfumske vode za ženske Valentino Valentia Oud Assoluto ima svoj stil. Češnja na torti je zlato grlo z zanimivim pokrovčkom. Gre za kompozicijo, ki vas s svojo agresijo prevzame še prej, ko se zaveste. Zberite pogum in izberite si to dišavo kot svojo osebno vizitko.

Gor

O blagovni znamki Valentino

Parfumi Valentino | Valentino – Valentino Clemente Ludovico Garavani, znan kot Valentinoje znani italijanski modni oblikovalec parfumov, ki je postal slaven v 60. letih, ko je odprl svoj prvi salon na znani ulici Via Condotti v Rimu. Vrhunsko modo in parfume Valentino so prej kupovale samo premožne ženske in slavne osebe s plemiškimi koreninami. Valentino danes predstavlja luksuzno znamko, ki zajema široko paleto elegantnih izdelkov in pripomočkov, vključno z moškimi oblačili, usnjenimi izdelki, očali, krznom in luksuznimi parfumi.

Gor

Ocena Valentino Valentina Oud Assoluto

Kaj menite o Valentino Valentina Oud Assoluto izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše