Vademecum 2 in1 Pro Medic zobna pasta + ustna voda v enem

   Blagovna znamka: Vademecum

   Različice Vademecum 2 in1 Pro Medic

   • Vademecum 2 in1 Pro Medic zobna pasta + ustna voda v enem (Anti-Caries Protection And Stronger Teeth) 75 mlzobna pasta + ustna voda v enem 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (Anti-Caries Protection And Stronger Teeth) 75 ml
    Koda: VAD1403

    1,60 €

    Spremljaj razpoložljivost

   Gor

   O blagovni znamki Vademecum

   Ocena

   Enostavnost uporabe

   Kozmetična kvaliteta

   Zadovoljnost z rezultatom

   Blagovna znamka Vademecum vam vsak dan zagotavlja kakovostno ustno higieno in vašim zobem dodaja vse, kar potrebujejo za svojo rast in lepoto. Vademecum vam ponuja zobne paste z belilinim učinkom, zobne paste za občutljive zobe, zobne paste za otroke in posebne ustne vode, ki zobe ščitijo pred zobno gnilobo in imajo hkrati pozitiven vpliv na zdravje dlesni. Pripravki za ustno higieno Vademecum so izdelani na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in vsebujejo naravne sestavine, ki zobem in dlesnim ponujajo učinkovito zaščito in nego.

   Blagovna znamka Vademecum je bila ustanovljena leta 1897 v Švedski in je najstarejša blagovna znamka za izdelke ustne higiene, ki spada pod podjetje Henkel. V petdesetih letih so bili izdelki Vademecum predstavljeni na trgu v zahodni Evropi in zaradi velikega uspeha so bili leta 1994 predstavljeni tudi v državah srednje in vzhodne Evrope. Danes je blagovna znamka Vademecum razširjena po vsej Evropi.

   Gor

   Ocena Vademecum 2 in1 Pro Medic

   Kaj menite o Vademecum 2 in1 Pro Medic izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše