V Canto Irae dišeča sveča

Blagovna znamka: V Canto

1 velikost izdelka 50,40 €

DPDŽe jutri (Sreda 29.03.2017)

Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

Različice V Canto Irae

  • V Canto Irae dišeča sveča  250 g dišeča sveča 250 g 

    3 kos na zalogi v centralnem skladišču

    Koda: VCN0015

    50,40 €

Gor

Opis parfuma V Canto Irae

Ocena

Videz stekleničke

Trajanje vonja

Intenziteta

Splošni vtis

Pomembno opozorilo

Izdelek postavljajte na dovolj toplotno odporno površino. Če je dolžina stenja večja kot 5 mm, potem jo pristrizite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh vnetljivih materialov ali virov vročine (TV, radiatorji). Z gorilno svečo/voskom ne gibljite. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Pri osebah, ki trpijo zaradi večje občutljivosti na vonje, je nujno uporabljati izdelek bolj pazljivo.

Uporaba

Gorilne sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Med gorilnimi svečami mora biti prostor najmanj 20 cm. Sveče ne puščajte goreti več kot 4 ure. Če sveča gori, je ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal posode. Če je plast sveče nižja kot 1 cm, jo ugasnite in nikoli ne pustite sveče dogoreti do popolnega dna. Svečo ugasnite z nežnim upihanjem.

Gor

O blagovni znamki V Canto

>Italijanska kolekcija odličnih dišav od blagovne znamke V Cant od Cereria Terenza je navdihnjena z eno od najlepših ljubezenskih zgodb o ljubezni do domovine. Družina Terenzi živi blizu enega od najstarejših gradov v Italiji, med hribi, gozdovi in ne daleč od azurnega morja. Divja in lepa narava je odličen navdih, ki dodaja ustvarjalcem energijo in sposobnost dojemati naravno lepoto.

Drage in edinstvene dišeče snovi vsebujejo vso strast in ljubezen sveta. Vse vrline in slabosti sveta se skrivajo v stekleničkah ali dišečih svečah z blagovno znamko V Canto. Te očarljive dišave naredijo veselje ljudem po vsem svetu. Spustite v svoj dom košček italijanske narave v obliki unikatnih luksuznih parfumov in sveč!

Gor

Ocena V Canto Irae

Kaj menite o V Canto Irae izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljšeNiche New Year's sale