Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Izberite blagovno znamko

12 3 104

 • Mancera Black Intensitive Aoudparfumska voda uniseks 60 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: MCR0346

  58,67 €
  Popust: 3,33 €

 • Versace Erostoaletna voda za moške 200 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: VER3257

  Več informacij

  Edinstvena moška dišava Versace Eros je posebej zasnovana za strastnega moškega, kot je bil tudi grški bog Eros. Ta dišava popolnoma odraža moč in čutnost. Parfum simbolizira ljubezen, željo in strast. Dišava Eros Versace je namenjena za močne in samozavestne moške, ki vedo, kaj hočejo. Dišava Eros Versace okoli vas ustvari izredno avro in daje vam občutek čutne svežine. Parfum v sebi skriva ključ do prave ljubezni. Začetek dišave se odpre z osvežilnimi listi mete, ki so dopolnjeni s sladkimi toni jabolka in sočne limone. V srcu dišave se skriva edinstven ambroksan, privlačen geranium in igriv tonka fižol. Osnova dišave vsebuje čisto esenco maha, toplo cedro, vetiver in sladko vanilijo. Moška dišava Versace Eros izraža prvotno željo med moškim in žensko. Dobesedno pooseblja idejo zapeljevanja. Dominantna barva stekleničke je turkizna. Ta barva spominja na Sredozemsko morje. Moč Erosa izraža meduza v središču stekleničke. Parfum Versace Eros je še posebej primeren za nošenje v poletnih mesecih, ker njegova aroma vas popolnoma osveži.

  60,97 €
  Popust: 3,33 €

 • Lorenzo Villoresi Dilmuntoaletna voda Tester uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda:: LVI0863

  70,89 €
  Popust: 6,11 €

 • Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagonstoaletna voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: CMP0086

  Več informacij

  Comptoir Sud Pacifique Eau des Lagons je citrusno-cvetlična dišava za ženske, ki pa jo lahko nosijo tudi pogumni moški. Parfum temelji na originalnih tonih svežega sadja in ljubkih cvetov z majhno primesjo zapeljivega lesa. Pomembna sestavina te kompozicije je kaktus, ki naredi iz Eau des Lagos nenavadno doživetje za vaše čute. Dišava od blagovne znamke Comptoir je namenjena za tople pomladne in poletne mesece in za vse priložnosti v vašem življenju. Prijeten koktajl, brez kakršnih koli ostankov sladkosti, je skrit v tipični steklenički, ki jo imajo tudi vsi ostali parfumi od blagovne zname Comptoir. Tipična je za njo enostavna oblika, kovinski sijaj kroma in modra barva kot izraz svežine, eksotike in hladne moči narave. Vse skupaj lahko spominja na poceni dišavo iz navadne drogerije. V resnici je popolnoma nasprotno. Parfumi Comptoir so vedno kakovostni, dolgoobstojni in njihova priljubljenost je neskončna. Opojno svežino v uvodu ustvarja kombinacija nežno kisle zelene limete, katere hladna aroma se združuje z nenavadnim kaktusom. Njegovi močni in pomirjujoči toni prežemajo celotno dišavo in ji ponujajo pridih eksotike in originalnosti. Elegantno srce parfuma ustvarjajo zapeljiva potonika, poseben lotosov cvet in ciklama. Prijetne akorde soli dopolnjujejo v zaključku dragocen les iz vseh kotov sveta, mošus in kremasta ambra. Eau des Lagons se predstavlja kot toaletna voda. Kljub temu se na njo lahko zanesete, ker ima zelo dobro in dolgo obstojnost. Čeprav izgledajo parfumi Comptoir kot poceni stvar, v resnici je prav nasprotno. Odlična serija Sud Pacifique je postala priljubljena tudi pri takšnih zvezdnicah kot so Britney Spears, Nicole Kidman in mnoge druge. Kakovostne in uspešne kompozicije so sestavljene iz akordov sadja, cvetlic, lesa in ostalih sestavin, ki so namenjene za ženske in moške vseh starostnih kategorij in pogledov na svet. Različne dišave Comptoir črpajo navdih iz vseh kotov sveta, oddaljenih otokov in eksotičnih mest. S toplimi pokrajinami se je pustila navdihniti tudi dišava Eau des Lagons. Nenavadna aroma kaktusa in morske soli deluje zelo prijetno in originalno. Parfum od blagovne znamke Comptoir lahko nosijo vsi pogumni posamezniki, ki sledijo svojim ciljem in radi izstopajo iz množice. Postanite edinstveni in samosvoji z nenavadno dišavo Eau des Lagons, ki jo boste našli na naši spletni strani po izredno nizki ceni!

  47,67 €
  Popust: 3,33 €

 • Kringle Candle Spa Dayčajna sveča 35 g

  Brez pokrovčka Obseg izdelka: 100 % Koda:: KCC0269

  Več informacij

  Pomembno opozoriloIzdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.UporabaGoreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete.

  2,53 €
  Popust: 0,37 €

 • M. Micallef Mon Parfumparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: MIC0662

  89,61 €
  Popust: 6,50 €

 • Mr & Mrs Fragrance Vitoaroma difuzor brez polnila 300 ml (Turtledove)

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda:: MRM1203

  Več informacij

  Želite udobnejši dom in v njem prijetno atmosfero? Nato poskusite ekskluzivni aroma difuzor Mr. & Mrs. Fragrance Vito, ki lahko zaradi lažjega polnjenje vaše najljubše dišave pričara v vsaki sobi v vašem domu pravo domače vzdušje. Vonj se skriva v designerski keramični posodi s pokrovom iz prozornega akrila. Model aroma difuzora z imenom Vito po svoji obliki spominja figuro, ki ne le izpolnjuje svojo funkcijo stanovanjskega parfuma, poleg tega bo tudi dobro izgledal na vaši mizi ali na polici. Esenco za vaš aroma difuzor si lahko sami izbirate med široko ponudbo dišav znamke Mr. & Mrs. Fragrance. Polnilo ni vključeno v aroma difuzor! Kako uporabljati:Napolnite steklenico z esenco in potopite v njo paličice iz ratana. Paličice nasesajo vonja in začnejo ga postopoma popuščati v zrak v prostoru. Intenzija dišave aroma difuzora je nadzorovana s številom vgrajenih paličic in pogostosti njihovega vrtenja. Paket vključuje:aroma difuzor 300 ml + 7 paličic iz ratana Pomembno opozoriloHranite izven dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splahujte z vodo. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

  23,20 €
  Popust: 5,00 €

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliatoaletna voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda:: BOS0302

  93,97 €
  Popust: 7,03 €

 • Bond No. 9 Midtown Broadway Niteparfumska voda za ženske 50 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 98 % Koda:: BON0557

  109,74 €
  Popust: 6,66 €

 • Annick Goutal Le Mimosatoaletna voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: ANG0593

  82,98 €
  Popust: 3,52 €

 • Creed Original Santalparfumska voda uniseks 120 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda:: CRE3819

  184,10 €
  Popust: 7,40 €

 • Xerjoff Shooting Stars Luaparfumska voda za ženske 100 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda:: XEF3104

  355,79 €
  Popust: 22,21 €

12 3 4 5 104 Drugih 15 Nahoru

Gifts for all

Menu

kličite 01 777 42 83