Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07 nadomestne glave za zobno ščetko

   Blagovna znamka: Philips

   1 različica izdelka 25,90 €

   DPDSreda 26.04.2017

   Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

   Različice Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07

   • Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07 nadomestne glave za zobno ščetko Standard (Replacement Brush Head) 4 kosnadomestne glave za zobno ščetko AKCIJA

    Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

    Standard (Replacement Brush Head) 4 kos
    Koda: PHI0884

    25,90 €

   Gor

   Opis kozmetike Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07

   Ocena

   Enostavnost uporabe

   Kozmetična kvaliteta

   Zadovoljnost z rezultatom

   Globlje čiščenje, bolj zdrave dlesni

   Naša glava ščetke za najgloblje čiščenje

   Precej enostavneje lahko očistite težko dosegljiva in neprijetna mesta. Glava ščetke AdaptiveClean zagotavlja 4-krat boljši stik s površino in enostavno vpija prekomerni pritisk pri ščetkanju. Z vsemi načini ščetkanja zagotavlja resnično globoko čiščenje, ki je nežno do dlesni.

   Najgloblje čiščenje z zobno ščetko Philips Sonicare doslej

   • 4-krat boljši stik s površino za enostavno globoko čiščenje
   • Do 2-krat nežnejše do dlesni kot ročna zobna ščetka

   Najboljše odstranjevanje zobnih oblog s ščetko Philips Sonicare

   • 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog na težko dosegljivih mestih

   Omogoča izboljšano delovanje

   • Zasnovano za najučinkovitejše sonično gibanje
   • Prikaz izrabljenosti zagotavlja najučinkovitejše čiščenje
   • Pritrdljiva zasnova za enostavno namestitev glave ščetke

   Dokazano izboljšuje zdravje ust

   • Del rutine za boljšo nego ust

   Značilnosti

   • Standardne glave sonične zobne ščetke
   • 2 v paketu Standardna velikost, Pritrdljivo, Najgloblje čiščenje

   Prilagodi se zobem

   AdaptiveClean je edina glava električne zobne ščetke, ki se prilagaja edinstveni obliki zob in dlesni. Glava ščetke se z mehkimi prilagodljivimi stranicami iz gume in ščetinami prilagaja obliki površine vsakega zoba. Zagotavlja do 4-krat boljši stik s površino* in do 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog ob dlesni in med zobmi. Globoko očistite tudi težko dosegljiva mesta in bodite ob tem nežni do dlesni.

   Nežno do dlesni

   Z glavo ščetke AdaptiveClean je nežno tudi najgloblje čiščenje. Ko sonično zobno ščetko pomikate ob dlesni, prilagodljive stranice in ščetine glave ščetke vpijajo morebitni prekomerni pritisk. Mehko tkivo okoli dlesni je zaščiteno tudi v primeru, da zobe ščetkate premočno.

   Naše najgloblje čiščenje

   Naša najbolj inovativna glava ščetke zagotavlja najgloblje čiščenja. Glava ščetke AdaptiveClean zaradi prilagodljive zasnove odstrani do 10-krat več zobnih oblog na težko dosegljivih mestih. Gibanje glave ščetke je posebej zasnovano tako, da izboljša dinamično čiščenje s sonično zobno ščetko Philips. Z vsemi načini čiščenja so zobje vedno tako izjemno čisti, da to opazite in občutite.

   Izboljšano sonično gibanje

   Glave ščetke Philips Sonicare omogočajo našo osnovno tehnologijo za visokofrekvenčno in hitro gibanje ščetke z več 31.000 gibi na minuto. Naša vrhunska sonična tehnologija moč iz ročaja prenese do konice glave ščetke. Sonično gibanje omogoča dinamično in tekočo čiščenje med zobmi in ob dlesnih, kar vedno zagotavlja vrhunsko in nežno čiščenje.

   Sistem s pritrdljivimi glavami ščetk

   To glavo ščetke enostavno pritrdite in snamete z ročaja, zato se zanesljivo prilega ter jo lahko enostavno vzdržujete in čistite. Primerna je za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za: PowerUp Battery in Essence.

   Boljša nega ust

   Kot vse pristne glave ščetke Philips Sonicare je tudi ta glava ščetke povsem varna za zobe in dlesni. Vsaka glava ščetke je temeljito preizkušena ter zagotavlja izjemno zmogljivost in trpežnost.

   Prikaz izrabljenosti

   Čeprav se na prvi pogled mogoče ne zdi tako, se glave ščetke v nekaj mesecih normalne uporabe zmehčajo in postopoma obrabijo. Modri prikaz obrabljenosti zbledi do bele barve in tako označuje, da morate zamenjati glavo ščetke. Glavo ščetke za optimalne rezultate zamenjajte vsake tri mesece.

   Specifikacije

   • Standardne glave sonične zobne ščetke
   • 2 v paketu Standardna velikost, Pritrdljivo, Najgloblje čiščenje

   Priloženi predmeti

   • Glave ščetke: 4 AdaptiveClean

   Združljivost

   • Sistem glave ščetke: Pritrdljivo
   • Primerno za te modele: 2 koraka za odstranjevanje zobnih oblog, 3 koraki za zdrave dlesni, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+, Za otroke, HealthyWhite

   Zasnova in izdelava

   • Trdota ščetin: Običajen
   • Barva: Bela
   • Prikaz izrabljenosti: Bledenje modre barve ščetin
   • Velikost: Standardno
   • Material – glava ščetke: Mehke in prilagodljive gumijaste stranice

   Pozitivni vplivi na zdravje

   • Zdravje dlesni: V 2 tednih izboljša zdravje dlesni
   • Odstranjevanje zobnih oblog: Odstrani 10-krat več zobnih oblog

   Kakovost in zmogljivost

   • Zamenjava: Vsake 3 mesece
   • Preizkušeno: za optimalno uporabo

   Gor

   O blagovni znamki Philips

   Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

   Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

   Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

   Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

   Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

   Gor

   Ocena Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07

   Kaj menite o Philips Sonicare AdaptiveClean HX9044/07 izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše