Marina de Bourbon Marina de Bourbon parfumska voda za ženske

   Blagovna znamka: Marina de Bourbon

   Različice Marina de Bourbon Marina de Bourbon

   Gor

   Opis parfuma Marina de Bourbon Marina de Bourbon

   Ocena

   Videz stekleničke

   Trajanje vonja

   Intenziteta

   Splošni vtis

   Sestavine

   Sestava

   vanilija, sadne note, cvetlične note, les

   Marina de Bourbon Marina de Bourbon je cvetno-sadna dišava z nežnim akcentom lesa. Privoščite si ljubke cvetne tone, ki se okusno mešajo s sočnim sadjem. To vse na topli osnovi lesa in sladke vanilje. Dišava je tako luksuzna in izrazita kot njena uporabnica. Parfum Marina de Bourbon se skriva v lepi steklenički, ki spominja na cvet okusnega sadja. Naslednji iz vrste zelo izjemnih in nepozabnih dišav od blagovne znamke Marina de Bourbon. Parfum Marina de Bourbon vas bo veselil, če imate igrivega in optimističnega duha.

   V uvodu vas prevzamejo topli lesni toni, ki vas pripeljejo v čisto naravo in vi lahko načrpate energijo iz zraslih dreves. V trenutku vstopite v vrt, kjer lahko najdete dišeče sadje, ki je prav dozorelo. Vašo dušo pobožajo čutni in izjemni vonji cvetov. V zaključku se mešajo opojne esence vanilje, ki vam ponudijo občutek nežnosti in povezanosti z naravo. Celoten vonj vas zdrži spremljati prijetno dolg čas.

   Marina de Bourbon ustvarja parfume, ki so polni luksuza, modernega stila in čara, ki jih lahko cenijo le pravi strokovnjaki in sladokusci. Poskusite odlične cvetno-sadne koktajle ljubezni in nežnosti, ki jih dopolnjujejo topli toni lesa in dragocenih začimb. Ponudba je res široka. Parfum Marina de Bourbon nikoli ne postane navadna dišava, ki bi vas začela dolgočasiti. Vedno edinstveni in lepi boste le z originalno kompozicijo Marina de Bourbon Marina de Bourbon!

   Gor

   O blagovni znamki Marina de Bourbon

   Parfumi Marina de Bourbon | Marina de Bourbon – Njen butik iščejo pri svojih obiskih Pariza osebnosti politike, ampak tudi zvezdniki. In ni čudno. Marina z aristokratskimi koreninami ne ponuja samo izjemne in izvirene vonje. Steklenički z originalno obliko so dobesedno mala umetniška dela. Parfumi Marina de Bourbon se nanašajo na slavo tradicionalne francoske kulture, prav gotovo boste opazili kraljevi motive, na primer v obliki kroni. Ti so še posebej primerni za uspešne, družabne in odločne ženske s konservativnimi vrednotami. Poskusite parfume Marina de Bourbon tudi vi.

   Gor

   Ocena Marina de Bourbon Marina de Bourbon

   Kaj menite o Marina de Bourbon Marina de Bourbon izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše