Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla dišeča sveča srednja (Pillar 60 - 80 mm, 32 Hours)

Blagovna znamka: Luminum Candle

2 velikosti izdelka od 5,90 €

DPDPonedeljek 03.04.2017

Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

Različice Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla

 • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla dišeča sveča  srednja (Pillar 60 - 80 mm, 32 Hours) dišeča sveča srednja (Pillar 60 - 80 mm, 32 Hours) 

  Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

  Koda: LUM0363

  5,90 €

 • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla dišeča sveča  okrašena srednja (Pillar 60 - 80 mm, 32 Hours) dišeča sveča okrašena srednja (Pillar 60 - 80 mm, 32 Hours) 

  Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

  Koda: LUM0372

  5,90 €

Gor

Opis parfuma Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla

Ocena

Videz stekleničke

Trajanje vonja

Intenziteta

Splošni vtis

Pomembno opozorilo: Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

Uporaba: Goreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete. 

Gor

O blagovni znamki Luminum Candle

>Edicija sveč Luminum je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo čisto izgorevanje. Tehnologija Unipar zagotavlja zlasti to, da se stenj sveče pri gorenju ne bi potopil in da bi sveča gorela z visokim in čistim plamenom brez iztekanja. Dišeča sestavina je nameščena v površinski plasti sveče in se sprošča naravno v odvisnosti od sobne temperature in to tudi, ko sveča ne gori. Delci parfuma se ne kopičijo na sluznicah in ne povzročajo problemov. Vonji niso tako intenzivni in samo dopolnjujejo prijetno vzdušje goreče sveče. Unipar je nosilec oznake kakovosti RAL, ki jo v številnih pogledih celo preseže. Ta tehnologija z visokim deležem ročnega okraševanja ustvarja visoko kakovost in originalnost izdelkov in se osredotoča na detajlno in prefinjeno obdelavo vseh izdelkov glede na njihovo uporabo. Izdelovalni program sledi modnim trendom, ki so v skladu s svetovnim dizajnom.

Pri svečah Luminum boste cenili čutnost in harmonijo pri sodelovanju tehnologij, človeškega uma, iznajdljivosti in lepote. Sveče lahko izkoristite za okrasitev mize, relaksacijo ali kot intimno osvetlitev. Postanejo del vašega doma, v katerega pripeljejo svetlobo, toploto in odlične vonje.

Gor

Ocena Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla

Kaj menite o Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše