Liz Claiborne Curve Kicks toaletna voda za ženske

   Blagovna znamka: Liz Claiborne

   Različice Liz Claiborne Curve Kicks

   Gor

   Opis parfuma Liz Claiborne Curve Kicks

   Ocena

   Videz stekleničke

   Trajanje vonja

   Intenziteta

   Splošni vtis

   Sestavine

   Zgornje note

   nagnoj, mandarina, lubenica, hruška

   Bazne note

   potonika, marakuja, frezija, šmarnica

   Srčne note

   sandalovina, vanilija, cedra, vetiver, breskev

   Toaletna voda za ženske Liz Claiborne Curve Kicks vas zavije v tančico različnih cvetličnih tonov. Sadna in rahlo sladka kompozicija vas prevzame s svojo esencialno različnostjo in močno intenzivnostjo. Spoznajte skrivnost kompozicije, ki jo boste takoj sprejeli za svojo priljubljeno.

   Liz Claiborne Curve Kicks je toaletna voda za ženske, ki nočejo zaostajati za drugimi damami. Za to bodo poskrbele zlasti vanilija, pasijonka ali potonika. Združite se z naravo, ki se nikoli ne konča. Bodite ponosni na to, s čimer dišite.

   Oranžna steklenička toaletne vode za ženske Liz Claiborne Curve Kicks je oblečena v toplih barvah. Izrazite barve so določeno sporočilo o tem, kaj se nahaja znotraj. Ne oklevajte in odvijte svoje dišeče darilo, ki bo energetična okrepitev za vaše vohalne čute.

   Gor

   O blagovni znamki Liz Claiborne

   Parfumi Liz Claiborne | Liz Claiborne - dišave s podpisom uspešne ženske. Modna blagovna znamka Liz Claiborne nosi ime svoje ustanoviteljice, ameriške oblikovalke in podjetnice belgijskega porekla. Podjetje Liz Claiborne Inc., ki ga je Anne Elisabeth Jane "Liz" Claiborne ustanovila s svojim možem leta 1976 v New Yorku, je bilo prvo podjetje, ki ga je osnovala ženska, ki se je uvrstilo na lestvici najbolj uspešnih ameriških podjetij Fortune 500. Prvi parfum je blagovna znamka uvedla na trg leta 1986. Nato je hitro postala zelo uspešna zahvaljujoč svojemu originalnemu in inovatorskemu pristopu. Cvetlična dišava Liz Claiborne for women v originalni embalaži v obliki trikotnika je nagovorila v glavnem ženske, ki ljubijo eleganco. Prva dišava za moške, Liz Claiborne for men, je sledila tri leta kasneje. Aromatičen in sveže začimben cipresni parfum je zelo možat in primeren za mnogo različnih priložnosti.Do danes je blagovna znamka Liz Claiborne že proizvedla na desetine uspešnih parfumov, ki so jih ustvarili oblikovalci dišav Olivier Polge, Pascal Gaurin, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Pierre Negrin, Carlos Vinals, Carlos Benaim in Harry Fremont.Parfumi Liz Claiborne spadajo med svetovno najbolj priljubljene. Dobili so svoje mesto na trgu in dosegli velik uspeh v ogromni konkurenci tudi brez povezave z zvočnimi imeni zvezdnic, k čemur se zateka večina blagovnih znamk. Zagotovo je pomagala združitev z imenom uspešne in občudovanja vredne Liz Claiborne in seveda tudi izrednost in tipičnost vseh dišav blagovne znamke. Parfumi Liz Claiborne se odlično ujemajo s karakterom oblačil blagovne zanmke, torej z lahkostjo in enostavnostjo. Liz Claiborne je dokaz, da do uspeha vodijo pogum, vztrajnost in originalnost.

   Gor

   Ocena Liz Claiborne Curve Kicks

   • 22. maj 2016
    Sonja

    Topel vonj, kot nakazuje barva steklenička. Vonj je nežen in se lepo razvija.

   Kaj menite o Liz Claiborne Curve Kicks izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše