Kenzo Flower by Kenzo La Cologne kolonjska voda za ženske

   Blagovna znamka: Kenzo

   Različice Kenzo Flower by Kenzo La Cologne

   Gor

   Opis parfuma Kenzo Flower by Kenzo La Cologne

   Ocena

   Videz stekleničke

   Trajanje vonja

   Intenziteta

   Splošni vtis

   Kenzo Flower by Kenzo La Cologne je sveža, cvetlična dišava za krhke ženske, ki lahko živijo v temperamentnem in dinamičnem hrupu velemesta, hkrati rade uživajo v naravi in ljubijo cvetove. Parfum Flower by Kenzo La Cologne v vas povzroči prijeten občutek harmonije in nežno poboža vašo dušo.

   Ekskluzivno in skrbno izbrane esence dišave Kenzo Flower by Kenzo La Cologne pričnejo svoj koncert in vas zavijejo v kristalno prozorno tančico, ki vas bo razvajala ves dan. Parfum Flower by Kenzo La Cologne se skriva v prelepi in elegantni steklenički, katero okrašuje ljubek poljski mak. Ekskluzivna dišava za ženske od Kenzo je namenjena za nošenje ves dan.

   Ženski parfum Kenzo Flower by Kenzo La Cologne vas takoj očara in pripelje v razcvetel vrt, kjer se boste prijetno osvežili.

   Gor

   O blagovni znamki Kenzo

   Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

   Gor

   Ocena Kenzo Flower by Kenzo La Cologne

   Kaj menite o Kenzo Flower by Kenzo La Cologne izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše