G.U.M End-Tuft čopasta ščetka soft

Blagovna znamka: G.U.M

4 različice izdelka od 3,00 €

DPDČetrtek 30.03.2017

Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

Različice G.U.M End-Tuft

 • G.U.M End-Tuft čopasta ščetka soft Orangečopasta ščetka soft 

  4 kos na zalogi v centralnem skladišču

  Orange
  Koda: GUM0579

  3,00 €

 • G.U.M End-Tuft čopasta ščetka soft Bluečopasta ščetka soft 

  4 kos na zalogi v centralnem skladišču

  Blue
  Koda: GUM0578

  3,00 €

 • G.U.M End-Tuft čopasta ščetka soft Violetčopasta ščetka soft 

  1 kos na zalogi v centralnem skladišču

  Violet
  Koda: GUM0323

  3,00 €

 • G.U.M End-Tuft čopasta ščetka soft Redčopasta ščetka soft 

  4 kos na zalogi v centralnem skladišču

  Red
  Koda: GUM0577

  3,00 €

Gor

Opis kozmetike G.U.M End-Tuft

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Opis:

Zobna ščetka G.U.M. End-Tuft je sestavljena iz nekaj svežnjev kratkih in zelo mehkih vlaken, zahvaljujoč katerim je idealna za dokončno čiščenje težko dostopnih predelov ustne votline. Prav ti predeli, med katere spadajo na primer kočniki, so pogosto zanemarjeni. Zobna ščetka zagotovi njihovo popolno čiščenje in prepreči nastanek zobne gnilobe. Zobna šetka G.U.M. End-Tuft z več svežnji fleksibilnih vlaken in ozko glavo omogoča ščetkanje tudi težko dostopnih predelov, kot so na primer zobni vratovi. Odpravlja nečistoče in zobne obloge tudi v primeru, da imate zobni aparat ali zobne vsadke. Negujte svoje zobe s ščetko G.U.M. End-Tuft in vas bodo nagradili s svojo kakovostjo.

Lastnosti:

 • odpravlja nečistoče s težko dostopnih predelov ustne votline
 • zobe čisti in odpravlja zobne obloge
 • zmanjšuje tveganje za nastanek zobne gnilobe

Navodilo za uporabo:

Zobno ščetko uporabljajte za dodatno ščetkanje poleg čiščenja s klasično zobno ščetko. Namenjena je za čiščenje težko dostopnih predelov ustne votline.

Gor

O blagovni znamki G.U.M

Kozmetika G.U.M | G.U.M – celotno zdravje se začenja v ustih. Blabovna znamka GUM predstavlja najstarešjo kompleksno serijo izdelkov za nego ustne votline. Lastni jo SUNSTAR, vodilno svetovno podjetje na področju ustne higiene, ki je bilo ustanovljeno leta 1932.Podjetje Sunstar, ki se poleg zobne higiene ukvarja tudi z nego telesa, življenskim okoljem in vrhunskimi tehnologijami, ima za svoj cilj pomagati ljudem, da lahko dobijo in ohranijo zdravje in izboljšati kakovost življenja. Zato raziskuje možne povezave med boleznijo dlesni in drugimi hudimi boleznimi, kot so na primer  kardiovaskularne bolezni ali diabetes. Razvijajo vrhunske, klinično preverjene izdelke za celotno higieno ustne votline vedno v sodelovanju z zobnimi strokovnjaki in na podlagi najbolj sodobnih znanj in raziskav iz celega sveta.Posebno pozornost posveča Sunstar parodontozi. Osredotoča se v glavnem na poznavanje vzrokov in mehanizmov in le tako lahko razvija resnično učinkovite proizvode za borbo proti paradontozi, ki prizadeva približno 70% svetovnega prebivalstva.Ustne vode, spreji in tablete, zobne in medzobne krtačke, zobne paste, ki so namenjene različnim problemom ... Vsi izdelki blagovne znamke GUM vam pomagajo zagotoviti zdravo ustno votlino, čiste, lepe zobe in sveži dih. Hkrati pa zaradi usmerjene nege proti ustnim bakterijam preprečujejo njihovo širjenje do celega telesa skozi krvni obtok. Na ta način ščitijo pred resnimi zdravstvenimi problemi.Moto blagovne znamke je: „Negujte svoja usta in na ta način skrbite za svoje celotno zdravje.“

Gor

Ocena G.U.M End-Tuft

Kaj menite o G.U.M End-Tuft izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše