G.U.M Butlerweave voskasta zobna nitka z metinim okusom

Blagovna znamka: G.U.M

Različice G.U.M Butlerweave

Drugi izdelki G.U.M Butlerweave

Gor

Opis kozmetike G.U.M Butlerweave

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Opis:

Niti najboljša zobna ščetka ne zmore popolnoma odstraniti medzobnih oblog, ki so pogosto razlog za nastanek vnetij dlesni. Zobna nitka G.U.M. Butlerweave temeljito očisti tudi težko dostopne predele. Unikatno spletena vlakna zobne nitke G.U.M Butlerweave učinkovito odpravljajo zobne obloge med zobmi in pod linijo dlesni. Posebna kakovost nitke zagotavlja, da je le-ta močna in hkrati gladka in se ne pretrga. Nitka se enostavno uporablja in z njo lahko dokončate delo zobne ščetke. Zahvaljujoč voskasti plasti na površini nitke se zmanjšuje tveganje za krvavenje dlesni in morebitno vnetje. Mentolen okus prijetno osveži vaš dih.

Učinki:

  • odpravlja zobne obloge in ostanke hrane iz medzobnih prostorov
  • primerna tudi za začetnike
  • redna uporaba zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni dlesni
  • nitko z voskasto plastjo na površini lahko uporabljate tudi za najmanjše medzobne prostore

Navodilo za uporabo:

Izvlecite približno 15–20 cm zobne nitke in jo ovijte okoli kazalcev obeh rok. S pomočjo palca in kazalca vsake roke primite del nitke, ki naj bo dolg 2,5–5 cm in ga napnite. Z nitko prodrite do zobnega vratu in kot se dotaknete desni, začnite z nežnim premikanjem nitke in odstranjevanjem medzobnih oblog. Nežno premikajte nitko v medzobnih prostorih in pazite, da ne udarjate ob dlesni. Postopno odstranite obloge med zobmi zgornje čeljusti. Primite nov del nitke in postopek ponovite tudi v spodnji čeljusti.

Gor

O blagovni znamki G.U.M

Kozmetika G.U.M | G.U.M – celotno zdravje se začenja v ustih. Blabovna znamka GUM predstavlja najstarešjo kompleksno serijo izdelkov za nego ustne votline. Lastni jo SUNSTAR, vodilno svetovno podjetje na področju ustne higiene, ki je bilo ustanovljeno leta 1932.Podjetje Sunstar, ki se poleg zobne higiene ukvarja tudi z nego telesa, življenskim okoljem in vrhunskimi tehnologijami, ima za svoj cilj pomagati ljudem, da lahko dobijo in ohranijo zdravje in izboljšati kakovost življenja. Zato raziskuje možne povezave med boleznijo dlesni in drugimi hudimi boleznimi, kot so na primer  kardiovaskularne bolezni ali diabetes. Razvijajo vrhunske, klinično preverjene izdelke za celotno higieno ustne votline vedno v sodelovanju z zobnimi strokovnjaki in na podlagi najbolj sodobnih znanj in raziskav iz celega sveta.Posebno pozornost posveča Sunstar parodontozi. Osredotoča se v glavnem na poznavanje vzrokov in mehanizmov in le tako lahko razvija resnično učinkovite proizvode za borbo proti paradontozi, ki prizadeva približno 70% svetovnega prebivalstva.Ustne vode, spreji in tablete, zobne in medzobne krtačke, zobne paste, ki so namenjene različnim problemom ... Vsi izdelki blagovne znamke GUM vam pomagajo zagotoviti zdravo ustno votlino, čiste, lepe zobe in sveži dih. Hkrati pa zaradi usmerjene nege proti ustnim bakterijam preprečujejo njihovo širjenje do celega telesa skozi krvni obtok. Na ta način ščitijo pred resnimi zdravstvenimi problemi.Moto blagovne znamke je: „Negujte svoja usta in na ta način skrbite za svoje celotno zdravje.“

Gor

Ocena G.U.M Butlerweave

Kaj menite o G.U.M Butlerweave izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše