Gabriella Salvete Nail Care podlaga za lak

Blagovna znamka: Gabriella Salvete

Različice Gabriella Salvete Nail Care

Gor

Opis kozmetike Gabriella Salvete Nail Care

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Opis:

Imate orumenele nohte zaradi stalnega barvanja? Ni nujno, da se takoj odrečete barvnim odtenkom svojih nohtov. Podlaga za lak Gabriella Salvete Nail Care popolnoma gladi površino nohtov in jih ščiti pred rumenenjem. Prozorni lak Gabriella Salvete Nail Care ustvarja trajni sijoči ščit, ki ščiti vaše nohte. Lak uporabljajte pred vsakim lakiranjem nohtov in nikoli več ne boste opazili rumenega odtenka na svojih nohtih.

Učinki:

  • nohte ščiti pred rumenenjem
  • gladi površino nohtov

Sestava:

  • zaščitne sestavine – preprečujejo rumenenje nohtov

Gor

O blagovni znamki Gabriella Salvete

Kozmetika Gabriella Salvete | Gabriella Salvete – dekorativna kozmetika, ki je navdušena z žensko dušo. Podjetje SALVETE je bilo ustanovljeno leta 1990 na Češkem. Po nekaj letih raziskav in razvoja je predstavilo novo kozmetično blagovno znamko Gabriella Salvete. Danes je njena dekorativna kozmetika izjemno uspešna na domačem trgu in vedno več prodira tudi v tujino.

Gabriella Salvete je bila prva češka blagovna znamka, ki je predstavila svoje proizvode na največji svetovni razstavi na področju lepote, kozmetike in wellness v Bologni (Cosmoprof). Na Češkem spada že dolgoletno med najbolj prodajane blagovne znamke dekorativne kozmetike.

Moderna dekorativna kozmetika izpopolnjuje zahteve po najvišjem standardu in nudi kakovostno nego kože zahvaljujoč visoki vsebnosti naravnih snovi, vitaminov in drugih aktivnih sestavin. Kombinacija skrbne izbire dobaviteljev, odličnih vrhunskih sestavin in nenehne kontrole izdelave zagotavlja izjemno kakovost vseh izdelkov. Cenovna politika blagovne znamke Gabriella Salvete za nameček povzroča, da je dostopna zelo široki skupini strank.

Dekorativna kozmetika Gabriella Salvete, ki zajema tudi lake in druge izdelke za nohte, široko paleto ličil za oči, ustnice in obraz, vedno združuje kakovost z najnovejšimi trendi in hkrati ohranja ugodno cenovno raven.

Gabriella Salvete se je navdihnila z življenjem, sanjami in žensko dušo. Pomaga ženskam odkrivati svojo notranjo lepoto.

Gor

Ocena Gabriella Salvete Nail Care

Kaj menite o Gabriella Salvete Nail Care izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše