FireFly Angry Birds zobna ščetka za otroke z utripajočim časovnikom in priseskom soft

Blagovna znamka: FireFly

Različice FireFly Angry Birds

  • FireFly Angry Birds zobna ščetka za otroke z utripajočim časovnikom in priseskom soft Orange (Ages 3 - 6)zobna ščetka za otroke z utripajočim časovnikom in priseskom soft 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    Orange (Ages 3 - 6)
    Koda: FIF0007

Gor

O blagovni znamki FireFly

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

>FireFly je blagovna znamka otroških zobnih ščetk, ki jo je ustvarilo podjetje Dr. Fresh iz ZDA. Glavni izdelek podjetja pomaga otrokom iz celega sveta, da se na igriv na čin navadijo na vzdrževanje ustne higiene. Pred razvojem in izdelavo izdelka so potekali dialogi z otroki in družinami in podjetje se je trudilo zadovoljiti vse njihove potrebe.

Podjetje prireja v osnovnih šolah v ZDA predavanja in različna tekmovanja in iz pridobljenih spoznanj črpa navdih za nove inovacije. Otroci so postali po pravici navdih, saj sta njihova odprtost in domišljija neizčrpna.

FireFly ne ponuja samo izdelkov, ki so namenjeni za ustno higieno, temveč se trudi izobraževati široko javnost in ponujati cenovno dostopne izdelke za vsakodnevno uporabo. Veliko pozornost posveča hkrati tudi pakiranjem s popularnimi junaki iz risank, kot so Hello Kitty, Angry Birds in drugi.

Gor

Ocena FireFly Angry Birds

Kaj menite o FireFly Angry Birds izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše