Eveline Cosmetics Sun Care krema za pospeševanje porjavitve

Blagovna znamka: Eveline Cosmetics

Različice Eveline Cosmetics Sun Care

 • Eveline Cosmetics Sun Care krema za pospeševanje porjavitve (B-carotene, Macadamia, Kukui Oils) 150 mlkrema za pospeševanje porjavitve 

  Ta izdelek trenutno ni na voljo.

  (B-carotene, Macadamia, Kukui Oils) 150 ml
  Koda: EVE1952

Gor

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Lastnosti

konsistenca

krema

Koža

za vse vrste kože

Eveline Cosmetics - kakovost za vsakogar. Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. Na trgu deluje približno tri dekade in razširjena je že v več kot 70 državah celega sveta.Stranke Eveline Cosmetics lahko izbirajo iz zelo bogate ponudbe dekorativne kozmetike in izdelkov za nego kože in celega telesa. Zaupanje svojih strank je blagovna znamka dobila zaradi visoke kakovosti, ki izhaja iz mnogoletnih izkušenj in hkrati zaradi ugodnih cen.Filozofija blagovne znamke temelji na hitrem odzivu na nove trende in na zavedanju, da je za njene stranke zelo pomembno izbrati pravo kozmetiko zase. Zato se Eveline Cosmetics trudi čim bolj upoštevati potrebe in želje svojih strank in pazi na to, da si v njihovi ponudbi lahko izbere res vsakdo.Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznostjo in cenovno dostopnostjo.

Gor

Ocena Eveline Cosmetics Sun Care

 • 25. avgust 2016
  Natalija

  Super zadeva, saj smo jo uporabljali vsi in si pridobili tako barvo kot še nobeno leto do sedaj. Krema resnično deluje in pospešuje rjavenje. Bila nam je tako všeč, da smo to pri vam kupili že drugo, saj sem prvo slučajno odkrila na polici v neki drogeriji.

Kaj menite o Eveline Cosmetics Sun Care izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše