BeConfident Teeth Whitening belilni gel nadomestno polnilo

Blagovna znamka: BeConfident

Različice BeConfident Teeth Whitening

  • BeConfident Teeth Whitening belilni gel nadomestno polnilo (Whitening Gel- Refill) 10 mlbelilni gel nadomestno polnilo 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (Whitening Gel- Refill) 10 ml
    Koda: CON0198

Drugi izdelki BeConfident Teeth Whitening

Gor

O blagovni znamki BeConfident

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

BeConfident ponuja profesionalni sistem v beljenju zob, ki resnično deluje! Sanja o vaših popolnoma belih zobih lahko končno postane resničnost! Unikatni izdelki za beljenje zob BeConfident so razviti v Švedski in jih proizvajajo v ZDA. Njihova uporaba je zelo enostavna, varna in udobna. Pripravki BeConfident vsebujejo preverjene snovi, ki jih uspešno uporabljajo svetovni zobozdravniki že več kot 20 let! Noben od izdelkov BeConfident ne vsebuje peroksidov niti drugih nevarnih snovi. Vsi izdelki so temeljito testirani.

Profesionalni sistem beljenja zob BeConfident uspešno uporabljajo stranke po vsej Evropi. Del asortimenta blagovne znamke so izredno učinkoviti belilni geli, belilni svinčniki in pene. BeConfident ima na področju beljenja zob izredno dobre rezultate in zelo enostavno vam pomaga dobiti očarljiv in sijoč nasmeh! Z BeConfident se boste počutili samozavestni in se boste mnogo več smejali!

Gor

Ocena BeConfident Teeth Whitening

Kaj menite o BeConfident Teeth Whitening izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše