Avon Sun After Sun hladilen losjon po sončenju v pršilu

Blagovna znamka: Avon

Različice Avon Sun After Sun

 • Avon Sun After Sun hladilen losjon po sončenju v pršilu (After Sun Spray Lotion With Vitamin C) 150 mlhladilen losjon po sončenju v pršilu 

  Ta izdelek trenutno ni na voljo.

  (After Sun Spray Lotion With Vitamin C) 150 ml
  Koda: AVO0530

Gor

Opis kozmetike Avon Sun After Sun

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Lastnosti

konsistenca

losjon

Koža

za vse vrste kože

Opis:

Avon Sun Cooling After Sun Spray Lotion with Vitamin C je mleko po sončenju v pršilu z hladilnim učinkom. Vsebuje vitamin C in izvlečke aloe, ki podpirajo mehčanje kože po izpostavljenosti soncu. Vitamin C deluje protivnetno in krepi. Mleko v pršilu ima lahko strukturo in enostavno uporabo. Pusti prijeten občutek hlajenja. Pomirja kožo in zagotavlja potrebno hidracijo. Osveži in gladi. Uporaba vam preprečujejo luščenje kože in vaša porjavelost bo trajala dlje.

Učinki:

 • mehča kožo in daje potrebno hidracijo
 • osveži in gladi kožo
 • deluje protivnetno in krepi
 • lahka sestava in se hitro vpije
 • pomirja
 • pusti prijeten občutek hlajenja

Sestava:

 • aloe in vitamin C - mehčata kožo in zagotavljata potrebno hidracijo, vitamin C krepi in deluje protivnetno

Tip kože:

Primerno je za vse tipe kože.

Kako uporabljati:

Razpršite po celotnem telesu z razdalje 15-20 cm in vtrite. Uporabljajte vedno po sončenju.

Gor

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Gor

Ocena Avon Sun After Sun

Kaj menite o Avon Sun After Sun izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše