Avon Color Eye Shadow Primer podlaga za senčila za oči

Blagovna znamka: Avon

Različice Avon Color Eye Shadow Primer

 • Avon Color Eye Shadow Primer podlaga za senčila za oči odtenek Light Beige (Eye Shadow Primer) 3 gpodlaga za senčila za oči 

  Ta izdelek trenutno ni na voljo.

  odtenek Light Beige (Eye Shadow Primer) 3 g
  Koda: AVO1021

Gor

Opis kozmetike Avon Color Eye Shadow Primer

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Opis:

Posebna podlaga Avon Color podaljša obstojnost senčil. Odporna proti vlagi in vodi. Podlaga je primerna za vse tipe senčil - pudrasta, kremasta in tudi tekoča. Preprečuje razmazanje senčil. Podlaga gladi veko, ima matirajoč učinek izboljšuje celoten videz. Hkrati preprečuje bledenje barve in olajša nanos senčil. Vodoodporna podlaga Avon Color popolnoma fiksira vaša senčila.

Učinki:

 • podaljša obstojnost senčil
 • preprečuje razmazanje senčil
 • matirajoč učinek
 • gladi veko
 • za vse tipe senčil
 • preprečuje bledenje barve
 • olajša nanos senčil

Uporaba:

Podlago za oči nanesite s konico prsta ali s čopičem čez celotno veko. Nato nanesite senčila.

Gor

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Gor

Ocena Avon Color Eye Shadow Primer

 • 28. januar 2017
  Sandra Verzelak

  Dobra podlaga za sencila. Prekrije vse zilice na oceh in naredi gladko podlago za sencila

 • 12. januar 2017
  Lela

  Odlično!

 • 3. januar 2017
  Gabrijela

  Malo denarja za dober izdelek, priporočam!

 • 7. oktober 2016
  Nina

  Super je

 • 18. julij 2016
  Diana

  Extra. Dobra podlaga za sencila.

Pokaži vse 6 recenzije

Kaj menite o Avon Color Eye Shadow Primer izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše