Aquafresh High Definition White zobna pasta za sijoče bele zobe

   Blagovna znamka: Aquafresh

   Različice Aquafresh High Definition White

   • Aquafresh High Definition White zobna pasta za sijoče bele zobe (Iluminating Mint) 75 mlzobna pasta za sijoče bele zobe 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (Iluminating Mint) 75 ml
    Koda: AQF1357

   Gor

   Opis kozmetike Aquafresh High Definition White

   Ocena

   Enostavnost uporabe

   Kozmetična kvaliteta

   Zadovoljnost z rezultatom

   Opis:

   Sijoč nasmeh je samoumeven. Aquafresh High Definition White zobna pasta za sijoče bele zobe je obogatena z unikatno tehnologijo Illumipearls, s katero boste dosegli do trikrat večji belilni učinek. S pomočjo drobnih mikro delcev odpravlja tudi odporne madeže z zobne sklenine in hkrati gladi površino zob že od prve uporabe. Zobje so sijoči in odlično čisti. S tem se zmanjšuje tveganje za nastanek zobne gnilobe. Aquafresh High Definition White zobna pasta za sijoče bele zobe je prav tako kot ostali izdelki od blagovne znamke Aquafresh jamstvo svežega diha!

   Učinki:

   • čisti nečistoče in odpravlja zobne obloge
   • zobe beli od prve uporabe
   • osveži
   • Sestava:

    • micro-fine Illumipearls tehnologija – odpravlja madeže in gladi površino zob
    • Navodilo za uporabo:

     Na zobno ščetko nanesite pasto v velikosti grahu. Požiranje paste omejite na minimum. Pasto izpljunite in usta temeljito izperite.

   Gor

   O blagovni znamki Aquafresh

   Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

   Gor

   Ocena Aquafresh High Definition White

   Kaj menite o Aquafresh High Definition White izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše