Alpa

   

   Blagovna znamka Alpa je po pravici označevana kot tradicija češke kozmetike. Gre za stabilno in uspešno podjetje, ki je na češkem trgu že desetine let in zanesljivo neguje kožo celih generacij uporabnikov. Leta 1948 se je podjetje preselilo iz Brna v Velke Mezirici, leta 1994 je bilo privatizirano in danes predstavlja blagovna znamka Alpa moderno in perspektivno podjetje. Več kot 100 let trajajoča zadovoljnost strank je najbolj dragocena ocena, ki je ozko povezana z blagovno znamko Alpa.

   Blagovna znamka Alpa ponuja linijo otroške kozmetike, masažne pripravke in pripravke na podobni osnovi, ki negujejo kožo celega telesa. Edinstvene recepture njenih izdelkov so skrbno upoštevane in njene pripravke lahko uporabljate za masaže, kopeli ali obkladke. Izdelke od blagovne znamke Alpa lahko uporabljajo tako starejši uporabniki kot tudi profesionalni športniki, ker pomagajo odpravljati bolečine sklepov in sproščati mišice.

   Blagovna znamka Alpa Izkorišča inovativne tehnologije in tradicionalne postopke izdelave, ima nekaj certifikatov in priznanj. Njena izdelava temelji na strokovnih študijah in Alpa ima tudi nekoliko nagrad iz kozmetičnega velesejma BEAUTY EXPO 2006. Stoletna tradicija skupaj z modernimi tehnologijami zagotavlja zadovoljnost novih in tudi stalnih strank. Stavite na kakovost in izberite kozmetične pripravke od čeških strokovnjakov!

   celotno besedilo skrij besedilo

   Razvrščeno od najbolj prodajanih Abecedno Po ceni

   12

   12 Drugih 15 Nahoru

   notino balickyGifts for all

   Menu

   kličite 01 777 42 83 danes smo tu za Vas vse do 17 ure